Lease

PS50-maatwerk-lease

Lease

RR CLASSIC is een unieke samenwerking aangegaan met PS50 Maatwerk lease ( www.ps50.nl ) Hier kunt u o.a. gebruik maken van het concept Youngtimer lease. Dit is een totaal nieuwe invulling van het fenomeen leasen; u kunt voordelig in een auto met klasse en uitstraling rijden. Van bijvoorbeeld een solide Jaquar tot een stoere Defender of Range Rover: u onderscheidt zich op de weg van de doorsnee leaser!

Business Class, Budget Price!

Voor de zakelijke autoliefhebber is het rijden van een Youngtimer de ultieme oplossing om de autokosten te verlagen. De bijtelling is slechts enkele tientjes per maand en met een leaseconstructie is het ook nog zonder risico en zorgen.

BIJTELLING VRIENDELIJK!

Voor hetzelfde leasebedrag kunt u ook een luxere, ruimere auto rijden. Maar dan met een beperkte bijtelling. Youngtimer lease: Dagelijks genieten van Business Class voor een Budget Price. PS50 Maatwerk Lease maakt het mogelijk

ZORGELOOS RIJDEN

Een Youngtimer rijden zonder investering en zonder risico? Liever een vast maandbedrag zodat u weet waar u aan toe bent?
Met een Full Operational Lease oplossing kan PS50 dat u bieden. Full operational betekent dat alle kosten zoals reparaties, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting in de leaseprijs zijn inbegrepen.

FINANCIERING

Uw financiële middelen behouden voor uw bedrijf? Met Financial Lease biedt PS50 de oplossing.

VOOR DE ONDERNEMER, WERKNEMER OF ZZP'ER

Vanwege de fiscale regelgeving inzake bijtelling heeft een zakelijke rijder een groot voordeel.
Neem contact met PS50 op, noem uw wensen en PS50 verzorgt een op maat gemaakte oplossing.

MILIEUVRIENDELIJK RIJDEN

Bij voorkeur voorzien wij de Youngtimer van een G3 LPG installatie. Zo kan ook een auto van 15 jaar en ouder een milieubewuste keuze zijn. En met de huidige benzine prijzen wel zo voordelig. Daarnaast is het beter benutten van reeds geproduceerde auto's een vorm van duurzaam gebruik.

Voor meer informatie over de lease mogelijkheden op maat van PS50 bezoekt u de website: www.ps50.nl/youngtimer-lease