Over ons

Wie zijn wij?

Land Rover specialist RR Classic B.V. is al jaren een van de marktleiders in Europa als het gaat om het renoveren van de meest bijzondere Land Rovers. Niet voor niets bestaat ons klantenbestand uit Land Rover rijders van over de hele wereld. Los Angeles, Bahama’s, India, Portugal, Indonesië, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Israël en Dubai zijn een aantal verblijfplaatsen van Land Rovers die vakkundig onder handen zijn genomen door de monteurs van RR Classic.

Wij werken met dezelfde passie aan ieder type Land Rover, ongeacht de leeftijd, staat of stijl. De liefde en passie voor het merk Land Rover zelf gaat al decennia terug. RR Classic is een familiebedrijf, een warm bedrijf gegroeid vanuit een hobby. Inmiddels zitten wij al weer ruim 8 jaar op het industrieterrein aan de Reeweg 12-10 in Nederhorst den Berg, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Weesp.

De monteurs vormen samen een gepassioneerd team die elk een diepgewortelde passie hebben voor het iconische merk; Land Rover. Alle werkzame personen doen er alles aan om jou mee te laten delen in hun enthousiasme en passie.

Deze enthousiasme en passie heeft er in geresulteerd dat wij naast al het reguliere onderhoud ook tien tot vijftien renovaties per jaar mogen uitvoeren. Voor RR Classic en zijn werknemers het meeste leuke werk dat er is. Wij creëren een Land Rover die nog beter en mooier is dan dat deze destijds (5, 10, 40 of 60 jaar geleden) uit de fabriek kwam rollen. Bovendien geheel in jouw eigen smaak.

RR Classic heeft de meest voorkomende facetten van werkzaamheden in eigen beheer. Hiermee kunnen wij een kortere doorlooptijd van werkzaamheden garanderen. RR Classic bestaat in feite uit 4 onderdelen:

  • 2 grote hallen met bruggen waar wij Land Rovers onderhouden, repareren en controleren.
  • Een gedeelte waarin we project auto’s demonteren, archiveren en later weer opbouwen.
  • Een groot magazijn met zowel nieuwe als gebruikte onderdelen, waar we uit kunnen putten bij onze werkzaamheden.
  • Een schadeherstel afdeling met eigen spuiterij.

Graag nodigen wij je uit om een keer de sfeer binnen ons bedrijf te komen proeven. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of wandel gewoon even binnen.

Pictures speak louder than words, dus voor een goede impressie van onze werkplaats en projecten een slideshow: