Diagnose apparatuur

Uitlezen van je Land Rover :

Vandaag de dag zitten er meer sensoren in je Land Rover dan je voor mogelijk kunt houden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld sensoren voor je abs, lambdasonde, airbags, hoogtemeting, regen, airco, deurvergrendeling, nokkenas positie, etc. etc.


RR Classic B.V. beschikt voor de laatste technologie op het gebied van uitlees en diagnose apparatuur om zo wel de nieuwste, als de oudere type Land Rovers uit te lezen om op deze manier tot een juiste diagnose te komen.

Wanneer is het uitlezen van je Land Rover nodig?

Uitlezen is nodig wanneer je bijvoorbeeld een melding hebt in het display van je dashboard of het lampje gaat branden die aangeeft dat je een motorstoring hebt.
Wanneer je motor inhoudt met gasgeven, je verminderd vermogen hebt, of de versnellingsbak niet naar behoren overschakelt is het verstandig je Land Rover uit te laten lezen.

Sensoren gaan helaas wel eens kapot, ook dat is eenvoudig te constateren door het uitlezen van je auto.

Een juiste diagnose van de storing in jouw Land Rover

Een juiste diagnose stellen door middel van het uitlezen van de computer in je Land Rover zorgt er voor we tijd en geld kunnen besparen op onderzoek door uitsluiten van diverse mogelijkheden wat zorgt voor die vervelende storing in je Land Rover.
Hierdoor hoeven we in de regel vaak niet bepaalde onderdelen te vervangen om te kijken of het probleem daar mee wordt opgelost.

Waar de Land Rover Dealer stopt qua mogelijkheden voor uitlezen gaat Land Rover Specialist RR Classic B.V.  verder.
Wij kunnen dieper in de computer kijken dan menig ander autobedrijf wat er voor zorgt dat we je nog beter kunnen adviseren betreffende een reparatie aan je auto.

Ben je benieuwd of we de storing in jouw auto kunnen verhelpen?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.